20 Temmuz 2012 Cuma

Bir Yumak Mutluluk- Debbie Macomber





                 Küçük Mucizeler Dükkanı'ndan sonra sabırsızlıkla aldığım fakat bir türlü okumadığım bu kitabı sonunda bitirdim işteee. :) Keşke araya o kadar kitap sokmasaymışım ama neyse artık... Hikayemiz birinci kitapta kaldığı yerden devam ediyor, fakat bu sefer Lydia hariç diğer üç karakterimiz farklı. Bir Yumak Mutluluğa çorap kursu sebebiyle yazılan üç farklı kişiyi anlatıyor yazar. Courtny, Bethanne ve Elise...

                 Courtny; Chicago'dan Blossom sokağına anneannesinin yanına taşınır. Oldukça kilolu ve psikolojik açıdan çöküntüde bir kızdır. Bethanne; kocası tarafında aldatılmış, kendine güveni olmayan bir kadındır. Elise ise; 65 yaşında kumarbaz kocasından yıllar önce boşanmış kızının yanında yaşamaktadır. Hepsinin asıl amacı çevre edinmek ve yaşadıklarını unutmaktır. Bunun için en iyi adres ise Lydia'nın dükkanıdır. Kursa başladıkları günden itibaren yaşadıkları gelişmeleri anlatmayacağım. Birinci kitaptan çok daha sürükleyiciydi.


               Eleştirmek istediğim tek konu iki kitapta da olan yazım yanlışlarıydı. Bunu da yayın evinin hatası olarak görüyorum. Hepinize iyi okumalar... :)


               'Her yeni gün kendi mucizelerini de beraberinde getiriyor. Hem de en beklenmedik anlarda...'


6 yorum:

  1. Şu kitabı bir ben alamadım ya en kısa zamanda umarım alırım :)

    YanıtlaSil
  2. İlk önce Küçük Mucizeler Dükkanını okuman gerek yalnız bu ikinci kitabı ;)

    YanıtlaSil
  3. bunudu okucammm:)) sırasını bekliyor kütüphanemde:)) geçekten ilk kitabı çok güzeldi.

    YanıtlaSil
  4. ben de birinci kitabı okudum devamını okumamıştım, bi fikrim oldu sayende, bu aralar akıcı bir kitap arıyordum bu seriden devam etsem iyi olucak :)

    YanıtlaSil