10 Mayıs 2012 Perşembe

Kayıp Gül- Serdar Özkan





                     Herkesin hayatıyla ilgili bir şeyler bulabileceğini düşünüyorum bu kitapta. İki günde okuduğum, bana çok şeyler kattığını düşündüğüm bir hikayesi var. Çevremdeki çoğu kişinin tavsiyesiyle okudum, çok sarmadı, vaaaavvvv demedim ama güzeldi işte. :)

                     Diana çok başarılı bir hukuk öğrencisi. Aslında içinde bir yerlerde hep yazar olmayı istemiş. Ama şöhrete ve paraya çok düşkün olduğu için hukuk tercih etmiş. Annesinin ölümünden sonra her şey bir anda onun için değişiyor. Babasının aslında ölmediğini ve bir ikiz kardeşinin olduğunu öğreniyor. Annesinin son istediği ise ikiz kardeşini bulması oluyor. Elindeki birkaç mektupla ikiz kardeşini aramaya başlayan Diana çok değişik şeyler yaşıyor. Kardeşini ararken tanıştığı Zeynep Hanım sayesinde kendisini daha iyi tanıyor. İç dünyasıyla yüzleşiyor. Geri kalan güllerin ve düşlerin dünyasıyla ilgili her şeyi de öğrenmek size kalmış. :)
               
                   'Simyacı, Küçük Prens ve Martı'yı sevenlerin mutlaka okumaları gereken bir kitap.'

4 yorum:

  1. merhaba,

    blogu takibe aldım, biz de kitap çekilişi düzenliyoruz, katılmak isterseniz,

    http://www.kalemsuare.com/2012/05/hediye-kitap-cekilisi-vahsi-seyler.html

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, izleyicinizim. Kitap çekilişi yapıyoruz katılmak ister misiniz?

    http://delikitap.blogspot.com/2012/05/ilk-cekilisime-herkesi-beklerimmmm.html

    Bloğuma beklerim. ;)

    YanıtlaSil
  3. Bestseller olmasını abartı bulsam da akıcı, sade ve kolay okunabilir bir kitap ben sevdim en azından yorum yapacak çok şey sundu bana.Klasik içsel yolculuk konusu olan bu kitapta hoşuma giden şey benzetmeydi.Yorumuma göz atmak isterseniz http://www.kitapsohbetcisi.com/2012/06/sohbet-kayp-gul-serdar-ozkan.html

    YanıtlaSil
  4. Özlem Hanım size katılıyorum. Yorumunuz için teşekkürler.

    YanıtlaSil